Fulgeru` Alb

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nu stiu exact cum se numeste acest material. E aceeas chestie din care se fac parasolarele pt parbriz. Am cumparat 5mp (120cmx400cm) dar pana la urma nici macar jumatate nu am folosit, fiindca cum se vede si in poze, am reusit sa asez 2 fete de usi una langa alta...materialul l-am luat de la un depozit de materiale de constructii si costa 3,3ron/mp.
    Ma gandeam, daca are 1m latime, imi cumpar 4m si dintr-un mp/ usa tot iese ceva, dar pana la urma nu am avut nevoie. In mers nu stiu cum e, nu l-am testat inca. Banui totusi ca putin diminueaza din sunet.

Comment

• Si cum e acum cu stergatoarele?
      sigpic
      Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

• E mai bine!

Comment

• Obsedatule de stergatoare care esti
          sigpic

Comment

• Originally posted by DaniD View Post
            Salut

Azi am mesterit putin. Am izolat usile, nu foarte profi, asa cat de cat. Toata investitia m-a costat 15 RON. Acum, e cu o idee mai silentioasa inchiderea centralizata fata de cum a fost, alte diferente nu am observat...inca.
            Aceasta lucrare face parte din marea curatenie de vara. Anterior am belit masina si am spalat si curatat tot ce am apucat. Am spalat fetele de usi si husele de pe scaune. Acum sunt mai frumoase, dar la acestea am uitat sa fac niste poze. A fost deja cazul. Am gasit fiinte moarte in masina, de care nu se stia ca exista

Am efectuat inbunatatirea facuta de crististreulea, la bratele de stergator. M-am chinuit foarte mult. Ma bucur ca la Cristi se gasesc sarme exagerat de tari, care nu se indreapta cand tragi ca nebunu de ele Intr-un final am fost nevoit sa apelez la dodolorand si cu ajutorul lui am realizat si aceasta inbunatatire. Pe aceasta cale ii multumesc inca o data pentru ajutorul acordat!
            cu mare placere ori cand....
            sigpic http://www.loganclub.ro/forum/sm_01_uli-t17461p16.html

Comment

• Originally posted by Tudor View Post
              ce material ai folosit si cat ? la mers pe sosea nu e o diferenta ?
              Este diferenta. Nu mare dar este. Cu putina indemanare se poate si mai bine.

Comment

• ce face plictiseala...sa montat mocheta in spatele banchetei..arata bine
                Attached Files

Comment

• Pozele spun tot )

Comment

• Maine ai timp sa ma ajuti si pe mine cu mocheta de care ziceai azi?
                    sigpic

Comment

• Imi pare rau, dar tot weekendul sunt ocupat. Ramane pe sapt viitoare.

Comment

• Ok. Nicio problema Call me cand ai timp
                        sigpic

Comment

• Upddate!

Azi ni s-a intamplat si noua. Am schimbat prefixul. Am inplinit 50000km Motorul mi-a luat-o inainte cu sarbatorirea si a baut toata benzina din rezervor
                          Attached Files

Comment

• frumos prefix...sal vedem si pe cel cu 500000 km atunci sigur bem...

Comment

• Multumesc. Dar daca adun km in ritmu asta, mai dureaza inca 35 de ani sa ajung la 500000km nici nu-i sigur ca o sa mai traiesc atunci... Daca totusi si masina v-a inplinii 500000km la mine, fi sigur ca dau o bere)))))))))

Comment

• Parca vad ca la varsta aia o sa va bagati berea in perfuzie sa puteti sa o beti
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google